Beneficiile de fructe de zahăr

În industria alimentară nu întâmplător este folosit în cantități mari în fructoză sirop în producția de alimente. Pe de o parte, aceasta este cea mai dulce dintre Zaharuri și producția de produse alimentare, avantaj prea mare de la producător, dacă acest lucru este ceva care le puteți folosi.

Defecte de zahăr, fructe

Sirop crește fructe și un gust picant alimente, astfel încât acesta este rolul de umplere. Produse de patiserie de o gamă mai largă de răspundere pentru produse congelate, pentru a preveni cristalin, complet solubile în apă și nu .

siropul se face din cele extrem de ieftine și versatile, astfel încât să puteți găsi foarte multe de-a gata preparate.Efectele negative pentru sănătate, desigur, nu-mi pasă, pentru producția de masă. http://magerio.info

Glucozei în intestinul subțire, foarte repede în sânge. Insulină (este produs de pancreas pentru transportul de glucoză) în ficat, unde o parte din glicogen vor fi convertite și salvate, restul de încă alte celule ale organismului.

Glucoza, spre deosebire de organism nu are nevoie de fructoză în calitate de sursă de energie, astfel încât numai foarte lent în intestinul subțire în sânge. Insulina în acest caz, nu este necesar, prin urmare, (din păcate) recomandat pentru pacienții cu diabet zaharat, consumul de fructoză. Pentru că a fost o mare eroare, pentru a citi mai târziu. Fructoză suprasarcini intestine

Un corp sănătos, fără nici o suplimentare de procese în cantități normale – da, fructe și legume, fructoza. Cu toate acestea, dacă un număr mare de fructe de zahăr din organism bomboane, filtru, suc de mere sau de o băutură în formă de probleme, ne putem baza.

Intestinul subtire este puternic încărcată, cu atât mai mare cantitate de fructoză, așa cum nu știi totul, pentru a trece în sânge, de aceea fructoza este o parte din colon. Un rezident de bacterii parte de un astfel de cantitate mare de zahăr de fructe-este o adevărată sărbătoare. Instantaneu se înmulțească și gaze, acizi produc. Pur și simplu pune, acest lucru înseamnă că o mulțime de oameni suferă de balonare, colici și diaree.
Sensibilitatea fructoza

Fructoza, consumul excesiv poate duce la așa-numita sensibilitate fructoza, care este fructoza-malabsorpciót de mai sus enumerate de simptome. Aceasta boala nu trebuie confundată cu ereditare de intoleranță la fructoză, care este congenitale, în cazul în care chiar și cea mai mică cantitate de fructoză într-o cantitate nu prea mare problema.

Fructoza-malabsorpció de fapt, intestinul în întregime la suprasarcina, înseamnă, în cantități mari și în mod regulat să mănânce fructe de zahăr.
Fructoza din intestinului tulburare provoca. Diferite studii au arătat că fructoza în intestinul subțire, membranele mucoase și provoacă inflamația și promovează, de asemenea, așa-numitele scurgeri de formarea sindromului de colon.

Ca urmare, în mucoasa intestinului subțire dintr-o astfel de substanțe “scurgeri” în sânge, în care nu există nici un loc pentru ei, și, de obicei, de la calais a fost nevoit să părăsească corpul. Astfel fluxul de sânge de substanțe, cu toate acestea, promovarea de diverse alergii și boli autoimune.

Toate simptomele de mai sus, și boli ale tractului gastro-intestinal, în cazul în care doar o cantitate foarte mică de până în decembrie de zahăr în fructe.

 

Fructoza distruge viața sănătoasă flora intestinală

Tulburari digestive (meteorism, diaree etc.) este doar un simptom consumul excesiv de fructoză.Că, în multe cazuri, noi nu luăm în considerare faptul că dysbiosis, adică modificarea microflorei intestinale. O astfel de toxic mediu se dezvoltă în intestin, în care bacterii “bune” nu se pot multiplica și de a supraviețui. Bacterii, ciuperci și alți paraziți, la ceea modificată florei intestinale, cu toate acestea optimă de spațiu de locuit, care sa răspândit rapid. Acest lucru slăbește sistemul imunitar, și mai multe boli poate provoca.

Infecții fungice, inflamația cronică, depresie, cancer, de asemenea, poate duce la flora intestinală modificări. Dar fructoza nu numai în tractul gastro-intestinal, prin modificarea ajuta la formarea de cancer. Celulele canceroase iubesc fructoza, este considerată ca fiind principala sursă de hrană.
Fructoza este numărul unu factor de risc pentru adn-ului și formarea de pietre la rinichi. Descompunerea fructozei în ficat, cu o multime de producție de acid uric. Studiile au arătat că acest efect, care orice alt hidrati de carbon se prăbușește, când tu nu .

Fructe de zahăr atunci când este utilizat în organism în cantități mari produce purinelor, care acidul uric în program. Toate aceste persoane provoacă probleme foarte mari, care finanțează un nivel ridicat în sânge de acid uric. Prin urmare, dacă aveți un nivel ridicat de acid uric, în special să acorde o atenție la consumul de cantitatea de fructoză.

Zaharul cu fructoza poate duce la boli, Un nivel ridicat de acid uric în celulele-insulina sensibilitate un impact negativ. În scopul de insulina pentru a conecta, pentru a obține celule cu receptori de insulină, oxidul nitric (No) este obligatorie. Acidul uric, la rândul său, previne oxid de azot, și, prin urmare, afectează sensibilitatea celulelor la insulină.

Pur și simplu și-a exprimat, celulele cu timpul își pierd abilitățile de a răspunde la insulină. Rezistența la insulină se dezvoltă, și acesta este începutul de diabet zaharat și diabetul sunt principalele simptome.
Consumul de fructoză prin apariția de grăsime în ficat

Cu mult înainte de diabet înainte de apariția dezvolta așa-numitul țesut boli de ficat, în cazul în care rezistența la insulină cu un număr mare de fructoză pe care le consumăm. Moale rezistența la insulină poate avea consecințe grave. Celulele musculare numai în cantități foarte mici, sunt capabile de a glucozei din glicogen, pentru a produce și stoca. Prin urmare, organizarea imi va fi dor de aceste stocuri de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *