Câteva eco slim adevăruri despre fructoza

Așa cum eco slim eu nu lucrez în energie sub formă de glicogen un magazin de corp carbohidrati de grăsimi produce. O altă alternativă nu a fost găsit, ei bine, acest lucru.Deoarece celulele hepatice nu la fel de mult afectează rezistența la insulină în celulele musculare, depozitat țesut adipos, ficat.

Eco slim contribuie bolilor sistemului cardiovascular

eco slim

Treptat se dezvoltă steatoza hepatică, eco slim ceea ce face ca acest organ mai mari și mai grave. Această dezvoltare și alte boli grave (hepatita, ciroza) formarea de start.

Prin urmare, nu e de mirare, dacă în termen de câteva decenii postbelice, creșterea consumului de fructoză prin apariția țesutului boli de ficat, în prezent, aproape . Anterior, ficat gras boala, doar o cantitate excesivă de alcool, a fost adus în contact, deoarece alcoolul in ficat se transformă în grăsime. Astăzi, cu toate acestea, excesul de greutate la copii se observă, de asemenea, în elzsírosodik de ficat.

Acest fapt a atras atenția oamenilor de știință cu privire la o posibilă legătură, că consumul excesiv de fructoză, de asemenea, poate duce la elzsírosodás de ficat.

Mai sus de oxid de azot nu numai de insulină beneficia de celule sensibile la lumina, dar, de asemenea, peretii arterelor elasticitatea, pentru a avea grijă. Fructoza și sănătate

Sănătos indicator metabolice efecte de fructoză în ultimul timp mari și o examinare aprofundată. Comisia europeană a informațiilor de produse alimentare (EUFIC), a studiat modul de a utiliza fructoza corpului, iar acest lucru poate afecta sănătatea.

Fructoza conținută în miere și fructe (de exemplu, curmale, stafide, smochine, mere, sucuri de fructe), și în cantități mici în unele legume (de exemplu, morcovi), desigur, puteți găsi, cel mai important, zahăr. Zahăr (szukróz) fructoză, glucoză, cu obiect de zahăr, jumătate (50%) fructoză și jumătate de glucoza.

Zahăr în casă “de masă”, și pentru gătit folosi și zaharuri, substanțe utilizate în producția de alimente și băuturi nealcoolice de producție. Fructoza este o altă sursă de eco slim siropuri de fructoză, care sunt de porumb și grâu sunt produse și o varietate de produse, pentru a îndulci sunt folosite ca gemuri, conserve și dulciuri.

Sirop de fructoză de la 5 până la 50% în perioada poate varia, dar în cazul în fructoză mai mult de 50%, atunci lista de ingrediente “, fructoză-глюкозный sirop”, după cum indică numele. Fructoza pe gram aceeași cantitate de energie, care este de 4 kcal/g oferă decât orice alt zahar sau carbohidrati ce se asimilează ușor.

Metabolismul eco slim

eco slim

În caz de contact cu organismul fructoza este metabolizată în ficat, în principal de glucoză (50%), iar scăderea cantității de glicogen (>17%), acid lactic (25%), și mai mulți acizi grași produc. De glucoză în sânge la toate tesuturile, pentru a ajunge la, și celulele în energie. Acidul lactic și acizi grași sunt, de asemenea, o sursă de energie.

Comparativ cu glucoză, fructoză mai puțin de răspuns glicemic, deoarece el are un foarte mic indice glicemic (GI). Prin urmare, consumul de alimente, în care glucoza, zaharoza, fructoza sau amidon pentru a înlocui scăzut de creștere a glucozei în sânge, decât glucoza și zaharoză.

Mediu de indice glicemic, răspunsul poate fi util pentru scăderea toleranței la glucoză (un nivel crescut de zahăr în sânge) pentru oameni. De glucoză în sânge, modificări ale consumului de produse alimentare/băuturi, chimice și fizice individuale și de factori care influențează.

Unele studii, cu toate acestea, sugerează că consumul excesiv de fructoza poate duce la tulburări metabolice. Multe dintre aceste studii sunt efectuate la animale, sau pe termen scurt supraalimentare cu studiul, de obicei, pe consum, și nu un număr mult mai mare de fructoză (de exemplu, 100-150 de grame de fructoză pură/zi). Este hiper-doza de abordare a confirma numite normale nevoile de mai multă energie.

De exemplu, studiile recente au arătat că 7 zile, un număr mare de fructoză, glucoză și de acizi grași saturați, care conțin grăsimi, cu supraalimentare la fel, a crescut cantitatea de grăsime în ficat, fructoza și glucoza de supraalimentare scăderea sensibilității hepatică la insulină.

Multe pe termen scurt supraalimentare de asemenea, studiul a arătat că oamenii sănătoși în fructoză, de obicei, în limitele, poate crește nivelul trigliceridelor (grăsimi în sânge) grupul de nivel.

Când rezerva de energie carbohidratii fructoză se substituie, se pare că fructoza nu produce o creștere mai mare a masei corpului, afectează tensiunea arterială, nivel ridicat de trigliceride în sânge, cu un nivel, altele decât carbohidrati.

Aceste efecte, prin urmare, nu pot fi singuri în fructoză caracteristici, și acest lucru poate, de fapt, că consumul excesiv de energie, efectele. Cerințele de mai sus de putere, eco slim orice sursă de energie, creșterea consumului, în cele din urmă greutatea corpului va crește, dacă nu este echilibrată de o creștere a activității fizice.

Obezitatea, în special excesul de țesut adipos în zona abdominală în mod clar asociat cu boli metabolice. Interesant este că un nivel foarte ridicat de consumul de fructoză la nivelul de lipide din sânge, efectul nu a fost găsit atunci când cercetarea bărbați tineri sănătoși au fost efectuate printre care de două ori pe zi, la 30 de minute de bicicleta – care pune în evidență exerciții fizice, cu efecte pozitive.

Fructoza de cercetare, de obicei, din pură fructoză, cu ajutorul glucozei în combinație, și nu ca consumul de alimente și băuturi, care în caz contrar ar fi fost utilizate. Este evident că sunt necesare studii suplimentare, un număr mare de consumul de fructoză în corpul uman, și diferite persoane și diferite grupuri sociale, cum ar fi excesul de greutate,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *