Zaharul din fructe este periculos

În formă naturală în legume și fructe conțin fructoză sau zahăr de fructe, și în această formă, nu este dăunătoare. Există, totuși, “mai”, fructoză: în medii industriale produc concentrat de zahăr de fructe. Din punct de vedere chimic este aceeași substanță, despre care vorbim, nu este întotdeauna același, numărul și “ambalajul”, adică, faptul că, la fel ca și faptul că organizația noastră.

 

Fructoza și influența ei

O mulțime de feluri de mâncare de-a gata puteți găsi în această concentrat de zahăr în fructe și foarte dăunătoare pentru sănătate. Obezitatea, boli cardiovasculare, cancer, diabet sau de gută, ar putea fi consumul excesiv de fructoză este o consecință. Este fructoza, nu este același fructoza

Ai putea crede, dacă fructoza ca zahăr, fructe, ar trebui să fie sănătos. Dacă fătul este sănătos, atunci de ce să nu fie sanatoase fructe, conținute în zahăr de fructe?

Cu toate acestea, două lucruri diferite, vorbim despre asta, pentru că organismul uman nu contează că zahăr de fructe din mere sau pere în formă de stomac (deja menționate “ambalaje” este de fructe), sau o bucată de ciocolată, tort, băuturi răcoritoare și sucuri în cadrul. Din păcate, mai mult și mai mult produs, un îndulcitor astăzi, fructoza, lipicios, inghetata, budinci, ketchup, sos, salata sau limonadă.

Astfel, în aceste zile, atunci când vine vorba de fructoză, iar nu de fructoză vorbim despre ceea ce este de cireșe sau o banana, dar concentrat și industriale în condiții de producție de fructe, zahăr, sau -sirop, de-a gata alimente și băuturi care conțin.

Că fructoza? Zahărul din fructe de carbohidrati dintr-un grup (deși acest lucru este, de asemenea, există o diviziune de pe mijloc, care susține că este pur și simplu otravă), iar glucoza este , simplu de zahăr. Mono сахаридов, lucrurile sunt simple molecule de zahăr.

Glucoza în corpul uman cea mai importantă sursă de energie. Fiecare celulă a voinței glucoza ca sursă de energie, prin urmare, mult mai repede ajung în sânge, ca fructoza, care pur și simplu costul de drumuri poate fi folosit ca sursă de energie.

Glucoza și fructoza conexiune, de altfel, nici mai puțin decât ca un consum știți, zahăr, că alb cristalin substanță care se ascunde în dulap bucatarie. Aceasta este așa-numita zaharoză și , adică de glucoză și o moleculă de fructoză.

Net fructoza este de două ori mai dulce decât glucoza. Prin urmare, folosind o astfel de înclinație pentru industria alimentară, produse finite producție. În funcție de -sirop sau fructoza-sirop pentru a citi eticheta de ingrediente este mai mare în produs, care prima dată a subliniat. Ce puteți găsi în fructoză?

Planta se găsește în fructe dulci, zahăr de evoluție, care a fost dezvoltat pentru a-l atrage la animale, ceea ce facilitează răspândirea ei, de aceea planta se ține în scopul. Acest zahăr de fructe în fiecare leguma si fruct varietate de alte și alte în concentrare.

Sălbatice, fructele sunt mult mai puțin zahăr în fructe, decât de plante cultivate. Pentru că cei mai mulți oameni, fructe dulci preferați astfel de soiuri sunt cultivate și de a crea astfel de metode, în care o mulțime de zahăr conțin. Sucuri de fructe de fructoză chiar mai mult, asa ca supa nu va conține originale fibre vegetale.

 

Câteva adevăruri despre fructoza

Dacă legume, fructe sau miere în forma sa naturala la om, fructoză-în plus, o mulțime de fibre, de vitamine și de substanțe nutritive pe care le conțin, care (într-un limbaj simplu), pentru a contracara fructoza efect karosító de sănătate. Normal mânca zahăr sau  sirop nu poate face acest lucru.

Știm deja că consumul de zahăr-50% fructoză. Dar acest lucru a fost destul de infricosator, de exemplu, sirop de fructoză-glucoză, pe care un american high-fructe războinice sirop de porumb,-spune-mi (HFC), în funcție de soi, de la 60 sau chiar 90% fructoză! De Mare-Fructe Războinice Sirop

Mare-fructe războinice sirop de porumb (HFCS) un amestec de fructoză și glucoză. Cea mai mare parte a timpului modificate genetic de porumb sau cereale, amidon se efectuează de enzime, care, de asemenea, organismele modificate genetic au fost confiscate.

În HFC în producția de porumb sau cereale amidon găsit de glucoză, o mare parte din fermentare cu fructoză. Ca te duci mai mare în sirop de fructoză, cu atât mai dulce va fi. Acest tip de fructoza multe feluri de mâncare preparate și băuturi sunt incluse în prețul, și chiar pizza și produse congelate, de asemenea, pot fi găsite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *